Моделка полетя от балкона, почерненият й баща твърди: Убиха я!

Моделката Ивана Смит загуби живота си след като падна от балкона на 20-ия етаж на жилищна сграда по време на шумен купон в Малайзия.

Освен това, когато 18-годишната красавица бе намерена мъртва на шестия етаж, тя била абсолютно гола, съобщава „Мирър“.

Ивана Смит се премества от Холандия в Малайзия при дядо си, когато е на пет години. През това време тя изгражда успешна кариера като модел и е една от най-търсените в модния бизнес. Според предварителните данни, в нощта, когато се е случила трагедията, момичето пристигнало в апартамента на женена двойка, пише Блиц.

Полицията не допуснала наличието на престъпление, свързано с инцидента, като било прието за трагичен инцидент. Въпреки това, родителите на починалата се свързали с Интерпол за провеждането на по-задълбочено разследване. Бащата на Ивана твърди, че дъщеря й, която участва в модни ревюта за „Шанел“ и други известни марки, е изпратила селфи на приятеля си преди смъртта си. Тя била открита мъртва седем часа по-късно.

„Тя е паднала от балкона на 20-ия етаж в 10 часа сутринта. Как е възможно това? Странно е, че тялото й е забелязано едва след около 5 часа по-късно. Освен това нейния ръст е 1,80, а височината на балкона е 1,2 м, тоест това би се случило доста трудно“, казва бащата на починалата.

Бельото и обувките на момичето така и не били открити. Освен това, остава неясно дали има следи от наркотици и алкохол в кръвта на Ивана Смит.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *