HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Момчетата младша на “Л. Солачки” трети отборно за купа “България”

Момчетата младша възраст на “Л. Солачки” /Бл/ се класираха трети отборно в турнира за купа “България” по спортна гимнастика, който се проведе във Варна. С най-сериозен принос за престижния успех е Любомир Станоев. Той отчая конкурентите си на прескок и висилка, втори е на халки, пети на кон с гривни и пети в многобоя. Виктор Начев се нареди на шеста позиция в многобой и влезе на финалите на земя и висилка, където зае осми места. Слави Станоев е шести на прескок. За тима се раздадоха още Валери Димитров, Деян Чонев и Велизар Цонев.
При момчетата старша възраст Красимир Тотев е четвърти на халки, пети на кон с гривни, успоредка и висилка и шести в многобоя. Връстникът му Марин Гълъбов е осми на висилка. Сред юноши мл. възраст Бойко Иванов заслужи първо място на халки, трето на земя, прескок, успоредка и висилка, осмо на кон с гривни и трето в многобоя, а Данаил Стоянов е осми на земя.
Момичета младша възраст на благоевградския клуб са четвърти отборно. Най-добре от тях се представи Ребека Митрева, която е шеста на земя и седма на греда. Четвърти в отборното подреждане са и момичетата старша възраст. При девойките мл. възр. Дарина Начина е четвърта на греда, а Илиян Сиджимков сред юношите мл. възр. се класира шести на висилка и осми на халки, прескок и успоредка.
За младите гимнастици в морската ни столица се грижиха треньорите Антон Гръчки, Георги Воденов, Светослав Габеров, Илия Туджаров и Люси Барзева. Съгражданите им Саркис Сирадегян и Агапина Стоилова пък бяха съдии съответно на висилка и земя.
ИВАН ДИМИТРОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *