Моника Валериева спря дъха на мъжката аудитория

Моника Валериева успя да спре дъха на мъжката аудитория за секунди и отново изпоти социалните мрежи. В любимите си късни часове, тя сподели провокативна снимка, на коята оставя малко на въображението, пише trafficnews.bg/. 

Най-добрата приятелка на Андреа застана пред обектива с бяла риза, показвайки пищен бюст и написа „Аз не съм твоето бебче“.

С това си действие, горещата брюнетка показа, че студеното време не я плаши и винаги успява да си намери занимание, въпреки липсата на ангажименти в момента.

Моника не веднъж е казвала, че да скучае не й е присъщо и именно заради това, дори в периода на социална изолация е особено активна в социалните мрежи. Почти всеки ден тя пуска въпросник в Инстаграм профила си, с който позволява на нейните последователи да й задават въпроси. 

Плеймейтката разкри, че отново няма гадже и прекарва изолацията сама вкъщи, стриктно спазвайки всички правила в извънредното положение. В един от чатовете Моника признава, че четири пъти е приемала предложения за брак, от които в последствие се е отказвала. В отговор на друг свой последовател Валериева каза още, че винаги след отказа се е разделяла с въпросните мъже.

Ровейки из богатия си снимков архив, силиконката радва своите почитатели със стотици сторита, припомняйки си отминалите дни, изпълнени с пътешествия.  

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *