HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Моторист се размаза в лек автомобил, борят се за живота му

Тежка катастрофа между мотор и лек автомобил  в района на “Химко” във Враца, съобщава Bulnews. Мотор с врачанска регистрация се е размазал в лек автомобил  “Фиат Панда”, също регистриран във Враца. Ударът е бил толкова силен, че е отлепил тавана на колата. След сблъсъка моторът се е влачил около 200 метра по асфалта.
На него са се возили двама младежи от Враца, които след удара са се търкаляли по пътното платно. Свидетели на катастрофата твърдят, че единият е викал “Не мога да дишам” и е бил в изключително тежко състояние. Две линейки са пристигнали на мястото на катастрофата и са откарали пострадалите в болница.
Районът на инцидента е отцепен от полицията и трафикът се осъществява само в другата лента. Цялото шосе е осеяно с части от мотора. Полицията всеки момент ще прегледа монтираната наблизо камера за видео наблюдение, за да установи причините за ужасната катастрофа. По първоначална информация, която все още не е потвърдена, виновен е шофьорът на автомобила, който е излязъл изненадващо от лентата и  решил да прави обратен завой към града.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *