Топ теми

Моторното масло Тотал защитава двигателят ви по-дълго време

Днешните двигатели са проектирани да бъдат по-компактни и да извършват повече работа. Те правят повече с по-малко налични ресурси, това на практика означава, че работят при по-високи температури, оказвайки по-голям натиск върху двигателя и причинявайки по-бързо разграждане на маслото. В резултат на това, се увеличава триенето между металните части, както и рискът от преждевременна повреда на двигателя. Тук идва ролята на моторното масло, чиято задача е да смазва. Едно качествено моторно масло Тотал, от Motornomaslo.bg, може да се справи перфектно със задачата си и допълнително да защити двигателя и при екстремни температури и неблагоприятни условия. Наскоро попаднахме на твърдение, че всички моторни масла са еднакви и дойде ли зимата, повечето коли не палят. Решихме твърдо да застанем срещу това твърдение и сега ще ви разкажем всички причини, които имахме да го направим. Четете по-долу.

Не всички моторни масла са еднакви

Над 15 000 часа изследвания, тестове и разработки са проведени при създаването на моторните масла Тотал. Благодарение на това, те притежават технология за устойчивост на възрастта (ART). Тази новаторска иновация увеличава молекулярното взаимодействие, за да осигури максимална защита на вашия двигател.

Моторните масла Тотал предлагат по-висока защита, с цел да задържат двигателят по-дълго време в перфектна форма. Това не всяко масло може да го направи. Макар много от компаниите да разработват иновативни формули, не всички от тях са успешни и успяват да бъдат максимално полезни за работата на двигателя, като в същото време защитават и природата.

Защо да изберете масло Тотал?

Направихме бързо проучване, кои са преимуществата на това масло. Не твърдим, че това е най-доброто моторно масло, а че може да бъде най-доброто за вашия автомобил. Четете надолу, за да разберете защо.

Причина 1: Оптимално представяне на двигателя

Маслата Тотал увеличават молекулярното взаимодействие. По този начин предлагат максимална устойчивост срещу окисляване на маслото и  натрупване на утайка.Този процес помага на двигателя да остане по-млад за по-дълго време.

Причина 2: Перфектна защита дори и при екстремни температури

Всички знаем, че повечето моторни масла не се справят с твърде високите или твърде ниските температури. Маслата Тотал обаче нямат този проблем. Те осигуряват подобрена защита на двигателя на вашия автомобил, дори и при екстремни горещини и студове.

Причина 3: Икономисват гориво

По-малкото триене между движещите се части на двигателя означава намалена загуба на енергия и по-голяма икономия на гориво. По-малък разход на гориво също така означава и по-малко емисии. Ако трябва да говорим в цифри, моторните масла Тотал намаляват триенето между механичните част с 74%.

Ако не се грижите за вашия двигател, той рано или късно ще ви предаде. Сигурно знаете, че подмяната на един двигател е много висок разход, който не всеки може да посрещне. С други думи, ако е необходимо да сменяте двигател, то тогава най-често ще излезе по-евтино и по-разумно направо да си закупите автомобил. Следващият път, когато сменяте моторно масло и трябва да избирате между високо качество моторно масло и ниско качество, то спомнете си това, което написахме по-горе. В противен случай може неволно да си създадете огромен и ненужен разход, само за да спестите някой лев от евтиното моторно масло.

Със своята мрежа от филиали и дистрибутори, Total Industrial Lubricants присъстват в над 150 страни, с повече от 1000 служители по целия свят. Можете да откриете моторно масло Тотал и в Motornomaslo.bg. Total Lubrifiants се стремят да предоставят превъзходна гама от продукти и услуги, за да отговорят на всички уникални нужди на клиентите по цял свят. Те притежават и шест изследователски центъра, където квалифицирани екипи работят за разработването на иновативни продукти за смазване. Благодарение на това, можете да сте сигурни, че качеството на маслата е безкомпромисно и ще осигури всичко необходимо за да можете вие да имате сигурен автомобил, който няма да ви остави на пътя.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *