Мрежата скърби за Буги Барабата

Цялата мрежа скърби, след новината за внезапната смърт на една от най-ярките личности на родната блус и рок сцена Буги Барабата. Както писахме по-рано днес, музикантът е починал тази нощ на 58-годишна възраст.

Скръбната вест съобщиха колегите на Барабата от радио Z-Rock, където той водеше шоуто “Буги Тайм”.

Причината за смъртта на музиканта все още не е известна.

Марио Събев, известен още като Буги Барабата, е основател на групата “Бараби Блус Бенд” и автор на всичките песни в шестте албума на групата.

Известният български блус музикант е роден на 24 декември 1960. Активната му музикална кариера започва през 1993 година. От тогава Буги Барабата е част от рок живота на столицата, участва в редица рок фестивали в цялата страна.

Десетки приятели и фенове на Буги скърбят за него в социалните мрежи.

“Буги… Любов и Светлина! Силно боли. Силно”, написа Елена Росберг.

Благодаря за споделените мигове! Скоро ще се срещнем пак…”, написа Петър Писарски от група Атлас.

Винаги ще те обичам и нося в сърцето си! Лети нагоре и бъди винаги около нас! Прекрасен и с върховен хумор, мъдър и добър приятел. Не казвам сбогом, Буги Барабата, защото обичта няма граници и измерения, написа близка приятелка на музиканта.

Ти ще останеш винаги в нашите сърца и винаги ще те помним само с добро! Почивай в мир, приятелю, написа друга негова приятелка.

“Светъл път на барда на демокрацията – Буги Барабата”, написа друг в социалните мрежи.

“Отишъл си е без време и той. Много хора ще пият бира днес и ще го споменават. Светла му памет!”, гласи още една публикация.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *