Крадци атакуваха посред бял ден мерцедеса на популярен фен на „Пирин”

Мургава двойка крадци претараши посред бял ден автомобила на популярния футболен фен на ОФК „Пирин“ Константин Капчин в Благоевград. Една от видеокамерите на шкембеджийницата срещу гарата /бившия бар „Барселона”/ заснела как наглите апаши отключили возилото „Мерцедес С класа”, произведен 2006 г., в 15.45 ч. в понеделник. От записа се вижда как младеж и девойка от ромски произход обикалят около колата, а после изхвърлят измъкнати от купето предмети. След минути тандемът си тръгва от паркинга, видимо разочарован от лошия си късмет. Напускането на крадците е заснето от друга видеокамера на шкембеджийницата.

„Реално колата не е разбита, отключени са предните две врати. Интересно как са го направили, защото задните си бяха заключени. Имам аларма, но явно не се е задействала или пък никой не я е чул, защото в района е доста шумно. Не са открили нищо ценно, в жабката имах само стари фактури от закупени стоки и зелената карта на мерцедеса. За последните 2 седмици това е втори подобен случай на този паркинг. Първия път обаче автомобилът беше паркиран извън обсега на камерите. За съжаление не мога да подам жалба в полицията, защото няма щети. Благодаря на Пепи, собственика на шкембеджийницата, че ми предостави записите от камерите. Той първи е видял, че вратите на мерцедеса са отворени във вторник сутринта и ми се обади“, разказа К. Капчин.

ИВАН ДИМИТРОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. чворо

    Не се коси брат всичко е избирателно всеки ден плащам фишове а ад на кола седи пред входа на младежкия дом и никой не я пипа на кой ли е незнам

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *