Мъжете винаги забелязват тези неща в една жена

Да, те забелязват и по-различни неща от телата и външния ни вид.

Когато става дума за привличане между двама души, има много неща, които ние жените приемаме за даденост. През по-голямата част от времето смятаме, че мъжете забелязват само гърдите и дупето ни и в повечето случаи… точно това забелязват. Но това определено не е всичко! Независимо дали вярвате, или не, мъжете виждат много повече. По-долу ще прочетете малка част от нещата, които те ведната забелязват, когато разговарят с нас:

Личността ви

Дори и най-секси изглеждащата дама като Меган Фокс не би имала успех в запознанствата, ако e скучна, жестока или просто лош човек. Въпреки че би отнело повече време да разберат дали някой е лош, или не, в крайна сметка това не може да бъде скрито. Личността е нещото, което предизвиква или разваля желанието за общуване.

Ноктите ви

Нали не мислите, че само жените забелязват колко добре се грижите за ноктите си? Много често ноктите са едно от първите неща, които правят впечатление на силния пол. Ноктите са добър индикатор за това дали едно момиче наистина се грижи за себе си.

Финансовото ви положение

За повечето мъже това да знаят, че можете да се справят сами финансово, ги кара да бъдат по-склонни да излизат с вас. Те искат да са сигурни, че не сте с тях само заради парите им.

Колко сте щастливи

Никой не харесва вечно мрънкащите хора, особено човек, който търси любов. Ако изглеждате мрачни, ядосани или прекалено мнителни, мъжете няма да имат желание да бъдат около вас.

Самочувствието ви

Вероятно неведнъж сте стигали до извода, че тези, които най-много се хвалят, са най-несигурни в себе си. Това важи и при мъжете. И повярвайте ни, има мъже, които целенасочено търсят жени с по-ниско самочувствие, които да бъдат следващите им жертви.

Стилът ви

Хората често си мислят, че модата е нещо, което само жените забелязват, но това отново не е вярно. Мъжете също го забелязват. Дори може да бъде основен фактор за това дали те искат да общуват с вас. Други пък си имат фетиши като високи токчета, прилепнали поли и т.н.

Колко динамичен е социалният ви живот

Точно както жените обичаме да се срещаме с мъже, които имат много приятели и водят активен начин на живот, то и мъжете искат половинките им да бъдат харесвани.

Колко сте разумни

Ако човек иска да има сериозна връзка с вас, той ще търси жена, която е разумна и може да се справя сама със собствените си проблеми, без да се тръшка и мрънка. Жена, която всъщност не може да действа, без да прави ужасни грешки в преценката си, не е секси – поне не за тези, които търсят сериозна връзка. Повярвайте ни, мъжете забелязват това.

Усмивката ви

Мъжете обичат да виждат усмивката ви и това как се забавлявате, а отсъствието на тези неща определено се забелязва. Жените, които се смеят повече, имат повече шансове с мъжете, защото изглеждат по-открити и приятелски настроени.

Ароматът ви

Повечето мъже забелязват аромата на една жена веднага. Ако носите парфюм, те най-вероятно ще забележат това. Дори ще усетят вашата собствена миризма. Но това е хубаво, защото именно то е едно от нещата, които кара хората да ви помнят.missbloom

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *