HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Мъжете и секса във факти! Какво трябва да знаете?

Всеобщите схващания са, че всеки един мъж иска секс по всяко време на деня, даже ако може с всички жени.
Разбира се, излишно е да споменаваме, че това не просто не е факт, но е и далеч от истината. Има няколко интересни факта за мъжете и секса, които всички е добре да разберем. Ето топ 5 от тях:

1. Мъжете невинаги са в настроение за секс 
Идеята, че един мъж мисли и е готов за секс 24 часа в денонощието, не е вярна. Всъщност може и да е вярно за момчетата на 18 години, но когато един мъж порасне и започне да има отговорности, нещата се променят. Така че, ако тази вечер вашият партньор просто не е в настроение за забавления в леглото, не се паникьосвайте и не мислете, че вече не ви желае.

2. Мъжете имитират оргазми по същата причина, както жените
Имат си проблеми, не се чувстват добре физически или психически и осъзнават, че няма да успеят да изпитат удоволствието, което би трябвало. Те обаче не желаят да нараняват чувствата на своята партньорка и избират фалшивия оргазъм. С него сякаш казват: „Всичко е наред, справяш се добре, но засега това е достатъчно“.

3. Мъжкият оргазъм невинаги идва с „доказателство“
В някои случай мъжът може да достигне до точката на свръх удоволствието, но без да еякулира. Хората, практикуващи тантричен секс, смятат, че мъжете могат да изпитат оргазъм без еякулация. При други представители на силния пол с определени здравословни проблеми подобен сценарий също е възможен.

4. Мъжете могат (и го правят) да имитират оргазми
Голяма част от дамите смятат, че подобна „актьорска игра“ е присъща само за тях. Е, оказва се, добри актьори могат да бъдат и мъжете. Сексолози споделят, че понякога при тях идват мъже, които не могат да спрат да имитират оргазмите си. Доказателство за „фалшифицирането“ на подобно нещо е фактът, че мъжът винаги изхвърля много бързо използвания презерватив. Понякога и прекалено малкото количество семенна течност също може да бъде индикатор за фалшиви мъжки оргазми.

5. Младите мъже също имат проблеми с ерекцията
Подобно състояние се среща не само при мъжете на 40 години. По-младите мъже също имат подобни сексуални проблеми и дори това не е рядкост. Става въпрос не само за еректилни проблеми, но и за преждевременна еякулация, която засяга около 20% от мъжете.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *