HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Мъжете и техните секс лъжи

На всеки му се е налагало да лъже в някакъв момент, без значение дали защото така е редно или просто е по-изгодно. Днес ще поговорим именно за това, но в един по-интимен аспект – сексът. Въпреки че не е редно да поставяме хората под шаблон, има неща, които обединяват мъжете. Това са секс лъжите, които изричат. Ето и 6-тенай-разпространени сред тях.

1. “Това никога не се е случвало преди”
Със сигурност можем да оправдаем част от лъжите, но не разбираме защо хората казват това. Основно мислим, че се използва при „инцидентна“ невъзможност да се поддържа ерекция, но това не е показател за мъжеството или интереса на мъжа към жената. Просто една глупава фраза.

“Няколко пъти в седмицата”
Можете да се обзаложите, че всеки един човек на възраст под 45 мастурбира всеки ден. Можете и да сте сигурни, че при по-голямата част от това е дори повече от веднъж на ден. А също трябва да знаете, че никога няма да получите сериозен отговор на този въпрос, защото може да откриете, че някой е мастурбирал… 82 пъти за месец.

3. “Винаги използвам предпазни средства”
Ха! Дa. Ако някой се опитва да ви убеди да спи с вас без защита чрез аргумента, че винаги използва защитни методи, можете спокойно да предположите, че е използвал същата фраза при поне дузина други момичета.

4. “Не мога да завърша с презерватив”
Лъже ви, може. Абсолютно възможно е. 100% от мъжете в даден момент от живота си са свършвали с презерватив. Той просто дава приоритет на желанието си да прави по-приятен секс над това да е защитен.

“Правиш най-хубавата орална любов”
Не се обиждайте, но почти всяка жена го е чувала през живота. Тоест почти всеки мъж някога го е казвал. Въпреки това е хубаво всяка жена да го чуе, докато пенисът му е в устата ѝ.

“Преди около шест месеца”
Без съмнение сте чували това, когато го попитате кога за последен път се е изследвал. Не му вярвайте.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *