Мъжете с този ръст получават най-много секс!

Ако попитате някоя жена какъв мъж ще ѝ направи впечатление на улицата, има голяма вероятност да каже – „висок, тъмнокос и красив“. И докато красотата е субективно понятие, то високият мъж си е висок. Но дали това автоматично означава, че високите мъже получават голямо женско внимание и в този ред на мисли повече секс?

Скорошно проучване, публикувано в сп. The Journal of Sexual Medicine твърди обратното. А именно: по-ниските мъже се радват на по-интензивен сексуален живот.

В проучването са взели участие 531 сексуално активни мъже на възраст между 20 и 54 г. като са отговаряли на въпроси, свързани с височината, размера на талията, здравето, лайфстайла и сексуалния им живот. От резултатите става ясно, че по-активни под завивките са господата с ръст под 175 см.

Причината: Тъй като доста жени първосигнално забелязват по-високите мъже и са привлечени от тях, на по-ниските им се налага да бъдат по-изобретателни, настоятелни и умели в различни насоки, за да фокусират върху себе си женското внимание и да го задържат. Това, че са по-активни определено увеличава шанса им за секс.

Ръстът също така кара мъжете да подчертават мъжествеността си по друг начин, което хваща окото на жените – големи скъпи коли, хубави дрехи, срещи на изискани места и т. н.

Още изводи!

И докато проучването показва, че най-много секс получават по-ниските мъже, най-малко атрактивни са тези с голям размер на талията. Пълнотата се оказва особено неатрактивна за нежния пол при избора на сексуален партньор. Те не само не са привлечени от подобни мъже, но свързват излишните им килограми и с проблем в ерекцията и по-голяма възраст.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *