Мъже, вижте манипулативните игри на жените

За никого не е тайна, че жените могат да бъдат много манипулативни, когато искат нещо. Те прилагат своите трикове към роднини, приятели, колеги, деца, но сега ще се фокусираме върху доказаните във времето техники, които се упражняват редовно върху половинката. Мъже, ако не сте осъзнали, често ви „работят“ по следния начин:

Безпричинно хвалене
Вашата половинка рядко оценява подобаващо усилията ви, но изведнъж става много мила и е готова да ви възнагради дори заради това, че сте си оставили чашата в миялната машина. Това веднага ви дава криле, но бъдете нащрек, когато хваленето и поощряването станат много начесто, тя ще иска нещо от вас и макар да не ви се нрави, вие няма да можете да ѝ откажете без да се почувствате зле от това. А любимата ви точно на това разчита!

Сълзи
Никой не обича да вижда плачеща жена, особено красива жена, която не ви е безразлична. Когато една дама реве, тя ползва сълзите като оръжие да изглежда по-слаба и беззащитна с идеята да събуди вашия мъжки инстинкт и вие да сте по-снизходителни към нейните желания и изисквания. Вашата половинка е наясно, че със сълзи ще събуди емоционалността ви и ще сте по-склонни да откликнете на нуждите ѝ.

Умалителни имена
Умалителните имена се ползват като израз на сближаване и фамилиарност. Двойките често използват умалителни имена, които са специфични за тях и които само те разбират. И тъй като тези имена се употребяват, когато сте в добро настроение, когато ви е мило и искате да покажете обичта и загрижеността си към другия, той автоматично се настройва на такава вълна, когато се обърнете към него/нея така. Ето го и манипулативния момент – тя знае, че назовавайки ви с вашето умалително име, сърцето ви се свива и вие сте по-склонен да я изслушате и да ѝ откликнете.

Докосване
Доказано докосването от любим човек повишава хормоните на щастието в тялото и успокоява. В такова състояние ставате по-отзивчиви, тъй като настроението ви е повишено и сте позитивни, т. е. шансът да се съгласите с нейното искане скача значително.

Сравнения
Когато тя иска нещо да се случи, започва да сравнява, вадейки ви аргументи защо съответното нещо е по-добрата опция преди дори да ви го сервира директно. Понякога сравненията са с други хора – съседи, сестра ѝ, колегата… като крайната цел е да ви убеди, че вие не трябва да сте изключение, което не се вписва. И да, това работи. На по-късен етап може и да осъзнаете, че ви е „изработила“, но в самия момент сте залети от информация, аргументи и сравнения и ви звучи напълно логично да се съгласите с нея.

Подчинение
Жените, които искат да прокарат своя идея или желание знаят много добре, че смиреното поведение ала „Да, скъпи“ е един от най-ефективните начини да постигнат своето. Идвайки от позицията на послушна и блага жена, те събуждат доминиращата ви натура и защитническия инстинкт и вие се чувствате като цар. Показвайки ви уважение, тя ви провокира и вие да ѝ отвърнете със същото и да я направите щастлива, съгласявайки се с нея, след като тя ви слуша и също ви угажда стратегически.

Избягване
Това е наказателна мярка, която ви показва, че някъде сте сбъркали. Вие може и да не сте, но тъй като сте „на тъмно“ сте готови на всичко да се озовете от добрата ѝ страна и съответно сте склонни да изпълните желанията и молбите ѝ.

Натякване
Един типичен женски подход, чиято цел е да ви вбеси до такава степен, че просто да вдигнете ръце и да я оставите да направи нещата по нейния си начин.

Съблазняване
Когато започне да ви съблазнява, вие започвате да мислите с другата си глава и сте готов на всичко, само и само да имате възможност да получите удоволствие. Умът ви е единствено насочен в това да правите секс, което ви прави уязвим на всякакви желания и изисквания.

Секс
И стигаме до самия секс. Всяка жена, която иска да постигне нещо знае, че може да изкопчи съгласие и одобрение по време на секс. И по-точно в секундите преди партньорът ѝ да свърши. Тогава той е напълно безпомощен да мисли рационално и е готов на абсолютно всичко, за да достигне своето освобождение.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *