Мъжките жестове, които разтапят женските сърца

В съвременният свят кавалерството сякаш е отстъпило крачка назад. Истината е, че жените винаги копнеят да им се обръща внимание. Дори с ежедневните и рутинни занимания в дома, поведението на един мъж може да бъде на ниво. Ето как да спечелите една дама с няколко малки жеста:

Отварянето на вратата

Мъж, който бърза да излезе пръв от колата, за да отвори вратата на своята спътничка, винаги ще я накара да се почувства комфортно и защитена. Всяка дама ще оцени такъв жест, който на пръв поглед изглежда незначителен.

Правенето на подаръци без причина

Модерният “рицар” не се нуждае от никакви специални поводи, за да изпрати на една жена цветя или да й подари нещо дребно и забавно, само за да предизвика искрена усмивка на лицето на своята любима.

Да я предпазва с тялото си

Друг привидно малък жест, на който мнозина дори не обръщат внимание, е когато мъжа държи да върви от външната страна на тротоара и по този начин защитава своята спътница срещу непредвидени ситуации.

Да я целуне по челото

Ако човек изразява чувствата си към жената с нежна целувка по челото, бъдете сигурни, че той е много привързан към нея. Дамата от своя страна се чувства изключително приятно.

Да я изпрати с колата си

Този жест е почти задължителен и характеризира мъжа като истински джентълмен, за който мечтае всяка жена. По този начин той показва на дамата, колко важно за него е да се грижи за нея.

Да ? държи връхната дреха

Разбира се, жената и сама може да си наметне якето или палтото, но културният мъж винаги ще ? подаде връхната дреха или ще й предложи своята собствена. /radio1.bg

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *