HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Мъжки признания за жените, които мъжете не ни казаха, а трябваше

Истината е, че винаги сме искали да знаем какво си мислят мъжете наистина за нас, жените.

Сега, като се замисля, когато питаме по три пъти един след друг без да оставим пауза след въпросите си “Какво си мислиш?”, не е особено добра тактика.

И накрая получаваме отговора “Нищо” или “За теб”. Което е само по себе си достатъчно задоволително, защото запълва празното пространство след въпроса ни и сякаш нямаме нужда да чуем повече.

Само, че не е така. Повечето пъти си играем една игра, която не е особено приятна и за двете страни – много въпроси и уклончиви отговори, които да не ни обидят или да не би да предизвикат раздразнение у нас или направо скандал.

А колко би било хубаво, ако можехме искрено и чисто да споделяме един на друг какво мислим за половинката си, без да се страхуваме или пазим.

Хубаво би било, ако той ти каже: „Не се тревожи, независимо от недоразуменията между нас аз никога няма да те напусна, защото ми е добре с теб.” Но той не го казва, защото имайки такава сигурност, най-вероятно ти пък ще му се качиш на главата. Всеки си има скрити козове. Такива са правилата на играта.

Аз искам мъжът до мен да е искрен и да не се налага да гадая, защото понякога играта би била много по-хубава, когато е открита и без заобикалки.

Нали знаете, ние също можем да сме “пичове” и да разбираме правилно думите ви. Не ги захаросвайте или прикривайте. 

Ето и кои са 10-те мъжки истини, на които попаднах, които мъжете трябваше да ни кажат, а просто решиха да си премълчат:

Ние никога не си тръгваме от жени, с които ни е добре. Дори и от жени, с които някога ни е било добре – не веднага.

Ние разбираме жените два пъти по-малко, отколкото ни се иска, но два пъти повече, отколкото вие си мислите.

Повечето от нас умеят да перат, да гладят, а също и да си сготвят нещо прилично. Така че, женската помощ при домакинството не ни е чак толкова необходима, че заради нея да понасяме скандали и разправии.

Ние не се страхуваме от силните жени. Ние просто не ги харесваме, така както и вие не харесвате слабите мъже. И двата типа са погрешни, точно затова и си подхождат – двойки от силна жена и слаб мъж не са рядкост, а по-скоро класика.

Жена, която вика на сервитьора, не предизвиква у нас уважение, а само разочарование на границата на отвращението.

Понякога ние наистина знаем какво правим. Дори когато изобщо не ви се иска да го признаете.

Ние можем безропотно да изпълняваме всички ваши капризи. Но понякога е просто от любопитство – колко далече можете да стигнете в егоизма си. И в зависимост от резултатите си правим заключения.

Ако в света има примерно около три милиарда жени, красивите жени сред тях са много повече отколкото сред мъжете – умните и успешните. Ние ви напомняме това, когато от нас се изисква прекалено много, а се дава твърде малко.

Не всички от нас смятат женската пълнота за недостатък. А с възрастта този въпрос ни занимава все по-малко и по-малко.

Всеки от нас, повече от всичко цени у жената това да е “на разположение”. И то само и единствено за нас. Простете ни за този парадокс.

Ако ви заведем на ресторант – това още нищо не значи. Както и шегите, закачките и лекият флирт. Ние просто ви изучаваме – точно както и вие нас.

Ние винаги забелязваме вашия маникюр, неепилираните крака, небоядисаните корени на косата и всички други дребни неща. Просто не ни пука за всичко това, ако наистина сме увлечени по вас.edna.bg

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *