Мъжко парти на язовир „Доспат” беляза края на ваканцията на гастарбайтера в Испания Радослав Соленков

Мъжко парти маркира края на ваканцията за живеещия в Испания от дълги години неврокопчанин Радослав Соленков /вторият отляво с бялата фланелка на снимката/. Радослав използва заключителните часове от лятната си отпуска „да зареди батериите“ сред природата на язовир „Доспат”, където винаги с удоволствие се връща, както в младежките си години, когато е посвещавал поне десетина дни за почивка около водоема.

Негови скъпи гости бяха по-голямият му брат Красимир /първият от дясната страна/, който бе дошъл заедно с Камен Скендеров /първият с червеното облекло/ от родното Осиково в отговор на поканата. На линия бяха баща и син Румен и Карамфил Скендерови, които са едни от най-близките хора на Радослав. За тях домакинът се бе подготвил подобаващо, като специална изненада бе прясна риба, уловена малко преди старта на купона. Малкият, но сплотен колектив оцени качеството на прясната риба, която бе приготвена със специалното участие на най-възрастния Румен Скендеров. Тя пък бе гарнирана с хубаво испанско вино, което всяка година пътува заедно с Радослав Скендеров за България по време на лятото.

В хладината на Родопите и далеч от жегите в други части на България, квинтетът се весели на воля и си обеща при първа възможност, независимо от сезона, да „дублира“ събитието, което ще зависи много от възможността да пътува обратно за родината на любезния домакин.

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *