Мъжът на Ани Салич разорен

Бившият съпруг на Ани Салич – Бранко, окончателно е фалирал, научи „Ретро“. След развода с новинарката настъпил разрив не само в личния живот на някогашния тв продуцент, но и в бизнеса му.

Справка в Търговския регистър показва, че фирмата му „БРАН-КО 1959“, регистрирана в родния на Ани Благоевград, е обявила несъстоятелност на 10.12.2018 г. Освен това на бившия мъж на тв водещата и към днешна дата са наложени възбрана и запор на цялото имущество, водещо се на негово име. За капак бил даден на съд заради неизплатени финансови възнаграждения на персонала, работил за него във фирмата му. Бизнес проблемите разорили окончателно сърбина, който и до ден днешен не можел да си стъпи на краката. Така се принудил да си вади хляба като общ работник, като последно стана ясно, че е имал доходи през миналото лято, когато бе забелязан да помага в организацията по снимките на първия сезон на риалити шоуто за оцеляване на Нова телевизия – „Игри на волята“.

В същото време Бранко не можел да разчита на помощ от бившата си жена. Още при развода двамата си поделиха цялото семейно имущество, придобито по време на дългия им брак, и изчистиха всички недоразумения във финансов план. Ани смятала, че фалитът му не е нейна грижа и го оставила да се измъква от тежкото си положение както може сам. По отношение на децата си поне двамата стигнали до консенсус.

Пълнолетният им син Лазар отдавна е студент в Холандия и е самостоятелен, но по-малката му сестра Хана остана да живее при майка си. От публикациите на Бранко в социалните мрежи се вижда, че той непрестанно тъжи за децата си, които виждал основно по празници. Не е ясно дали при бракоразводното им дело Ани е изискала от него да плаща издръжка, но предвид фалита му със сигурност харчовете на новинарката около общите им деца са в пъти по-големи.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *