Мъжът на Биляна Гавазова върти бизнес със скъпарски тоалетни

Нов семеен бизнес са завъртели Биляна Гавазова и половинката ѝ Тодор Христов, узна HotArena.

От близо 2 месеца те са собственици на фирма, занимаваща се с интериорен дизайн, декор и обзавеждане, но предимно на бани и мокри помещения.

Докато Биляна е по-скоро рекламно лице на компанията, то мъжът ѝ се изявява и като продавач-консултант в магазина, който са отворили на столичния булевард “Черни връх. Тодор посреща и омайва клиентите, на които предлага вани, душове и тоалетни чинии на баснословни цени. Оказа се, че тв водещата и мъжът ѝ искат по минимум 700 лева за тоалетна с уговорката, че тя е дизайнерско изпълнение, докато в обикновен хипермаркет подобен модел може да бъде намерен и купен за пет-шест пъти по-евтино.

Благодарение на популярността на Биляна обаче магазинът се радвал на завиден интерес. В него освен изделия за баня се предлагали и услуги като цялостно проектиране на обзавеждане и ремонт на жилища, офиси или други пространства.

Неслучайно Биляна и Тодор избрали да направят официалното откриване в разгара на лятото, когато повечето хора правят ремонти и имат нужда от подобни материали. Гавазова непрекъснато хвалела стоката на колегите си в телевизията и така печелела още клиенти.

Двамата са заедно от 2014 година след 10-годишнио приятелство. “Да я спечеля беше трудно, защото Биляна трудно се доверява, но аз бях търпелив”, споделя Тодор, пише Галерия. През 2015 година двамата стават родители на малкия Александър и не крият, че мечтаят за още едно дете. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *