Мъжът на Стела от „Пътят на честта” изчезнал безследно

Мистериозни събития, досущ като мафиотски сериал, се случват в живота на актрисата Илияна Лазарова, узна HotArena.

Красавицата, която доскоро играеше пи арката Стела в “Пътят на честта”, не поддържа никакъв контакт с бившия си мъж, защото не знае къде е той. Тайнственият бизнесмен изчезнал безследно без изобщо да уведоми Илияна и дъщеря им какви са плановете му. По всяка вероятност той не е станал жертва на престъпление, а вероятно се укрива. “Някакви обсоятелства го притиснаха да напусне бързо страната. Нямам никакъв контакт с него, не знам какво се случва. Дъщеря ни също няма информация”, с половин уста признава актрисата.

Думите й навеждат на мисълта, че първият й мъж се е занимавал с незаконна дейност или се е забъркал с опасни хора и се е наложило да се крие. Илияна предпочита да не говори твърде много за него и да не разкрива твърде много информация за дейността му. 

Колегите и приятелите й също не знаят нищо за местоположението на бившия й. Дори името му остава пълна мистерия. Хората от обкръжението й разкриват единствено, че е българин и се занимава с бизнес. Илияна се запознава с него в годините, когато учи в театралния и филмов институт “Лий Страсбърг” в Ню Йорк. Прибира се в България по Коледа и го среща. По това време той живее в Испания, но също се връща за празниците. Поддържали връзка по телефона и когато можели, се виждали. 

Актрисата обаче забременяла и двамата решили да свият семейно гнездо и то в родината си. До брак така и не се стигнало. Първоначално всичко вървяло добре. Нещата постепенно започнали да се променят, когато Илияна се завърнала към актьорството. Мъжът й проявявал ревност към работата й и я омаловажавал. 

“Той не ме разбираше и беше против работата ми. Много е ревнив. Казваше, че е подигравка, че работя за тези пари. Постоянно давах обяснения защо трябва да играя”, разказва Илияна, пише Галерия. След като се разделят, той продължава да се грижи за дъщеричката им, докато не се налага да изчезне от страната. В момента момичето си комуникира единствено с баба си по бащина линия и не знае дали някога отново ще зърне татко си. 

За щастие тийнейджърката се разбира чудесно с втория мъж на майка си – Красимир Аначков, от когото актрисата роди момче. Той не я ревнувал и не правел сцени заради работата й. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *