Мъж и дете изживяха истински ужас в София, в болница са!

35-годишен мъж и 11-годишно момиче са в приети „Пирогов“ след сблъсъка между линейка и кола при мола на бул. „Ал. Стамболийски“, в София тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на здравното заведение.

Мъжът, който е бил превозван от колата на Бърза помощ след друга катастрофа, е приет в тежко състояние в противошокова зала на „Пирогов“, където медици от различни специалности са го прегледали и изследвали.

Пациентът остава в Неврохирургията на университетската спешна болница с комоцио (мозъчно сътресение). Предстои да му бъдат направени допълнителни, доуточняващи високоспециализирани изследвания.

11-годишното момиче остава в детската неврохирургия, като то също има комоцио вследствие на удара при катастрофата.

До сблъсъка се е стигнало, след като друг автомобил е минал на зелено, докато линеката пресичала кръстовището бързайки заради спешния случай. Вероятната причина за удара е хлъзгавият път.

Шофьорът на линейката обясни пред Би Ти Ви, че е карал с включени сирени, а другият водач е карал бързо. Шофьорът на колата пък посочи, че линейката е изскочила пред него изведнъж, той е опитал да спре, но заради хлъзгавия път не е успял.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *