Мъж намушка снаха си в сърцето 5 пъти

Психично болен мъж от харманлийското село Бисер прободе 4-5 пъти с нож днес сутринта  съпругата на брат си.
41-годишният Стефан Вапцаров налетял без причина на 32-годишната си снаха и я намушкал в областта на сърцето, разказаха запознати със случая. После Вапцаров опитал да се скрие, но бил издирен и задържан около час след инцидента, съобщава Марица.бг.
Ранената била настанена за лечение в МБАЛ-Харманли. Тя станала отскоро снаха в Бисер.

За инцидента сигнал на спешния телефон 112 подал съпругът на жертвата. Брат му Стефан бе разпитван вчера от криминалисти в харманлийското районно управление. По неофициална информация 41-годишният мъж имал шизофрения и от известно време престанал да си пие хапчетата.

Преди 21 г. заради нередовно поемане на лекарства в Димитровград бе извършено едно от най-кървавите убийства в региона. Тогава шизофреникът Георги Патрашков разсече мащехата си през чатала, отдели главата от тялото й и я ритна под леглото. После излезе на двора и с острието на топора разпра през слепоочието и врата 93-годишната баба Мария, защото живеела в горния апартамент и го дразнела с тропането на бастунчето си. Впоследствие Патрашков бе освободен от наказателна отговорност и пратен за лечение в съдебното отделение на психиатрията в Ловеч, припомниха стари ченгета.
Сега със сигурност и Стефан Вапцаров ще бъде подложен на експертиза, за да стане ясно дали е вменяем, казаха юристи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *