HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Мъж отвлече модел, за да я продаде като секс робиня

Британска манекенка е била отвлечена от поляк през юли. 30-годишният Лукаш Павел Херба я предлагал на търг за сексуална робиня в интернет. Полицията в Италия издирва евентуални съучастници в отвличането, след като арестува Лукаш.

Италиански медии цитират полицейски документи, според които 20-годишната жена казала на следователите, че видяла двама мъже, а имало и още трима, чиито лица не успяла да зърне.

Младата британка вече се е прибрала във Великобритания. На 11 юли тя била примамена с фалшива покана за фотосесия близо до централната гара в Милано. Там й била поставена инжекция с кетамин – обезболяващо средство за животни, използвано като опиат. “Човек с черни ръкавици дойде зад мен, сложи едната си ръка на врата ми и с другата ми запуши устата, а втори ми инжектира нещо в дясната ръка”, казала младата жена, цитирана от “Кориере дела сера”.

Според вестника името й е Клоуи Ейлинг. “Мисля, че съм припаднала, защото след като се събудих, бях само с боди и чорапи, глезените и китките ми бяха вързани, а устата – залепена с лепенка. Бях в голям сак и имах много малко пространство за дишане”, разказала тя.

Похитителят и съучастникът му я пренесли в багажника на лека кола от Милано в селска къща в областта Пиемонт, където я държали до 17 юли. Тогава похитителят я върнал в Милано и я освободил близо до британското консулство, след което бил арестуван.

Следователите не са установили дали Херба наистина се е опитал да продаде жертвата си на търг в интернет или я е заплашвал, за да изтръгне с изнудване от семейството й 300 000 евро в биткойни, съобщава Дарик. Похитителят казал на младата жена, че я освобождава, защото има малко дете и че подобни отвличания са забранени от “Черната смърт” – нелегална мрежа, действаща в интернет, към която той твърдял, че принадлежи.

Полицията заяви, че не е сигурна дали такава мрежа съществува, посочва АФП.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *