Мъж откри брат си окървавен! Прибра го у дома, но направи голяма грешка

Мъж на 61 г. от с. Махалата в община Струмяни падна от покрива на къщата при редене на керемиди. Иван Осовски заедно с брат си и техни приятели редели завчера керемиди на покрива на къщата им, но им останало малко за довършване и решили да продължат на следващия ден. Иван обаче решил да не оставя за следващия ден работа и продължил сам. Около 17 ч. се подхлъзнал и паднал от около 4 м височина от покрива.

Когато е открит от брат си, кървял зад едното ухо, нямал достатъчно спомени от случилото се и започнал да повръща. Пострадалият бил оставен у дома, като мислели, че ще се оправи и без да потърсят лекарска помощ. Вчера сутринта състоянието на Иван се влошило, брат му се уплашил и позвънил на тел. 112, за да съобщи за инцидента.

Линейка от ФСМП – Сандански тръгнала за мястото, но тъй като участъкът, в който живее пострадалият, бил в окаяно положение, линейката не могла да премине по пътя и се наложило близки на мъжа да го качат в „Лада Нива“ и го извозили до специализирания автомобил. Той е закаран в санданската болница, където, след като е диагностициран, е настанен за лечение в неврологично отделение с комоцио.

Иван Осовски не е семеен, над 40 години той е магазинер в селото.

ХРИСТО МАРИНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *