Мъж откри зловеща стая в дома си, за която не е подозирал

Собственик на къща откри тайна „зловеща“ стая в нея, след като е живял там пет години, без да знае за това, предава Дарик и БГНЕС.

Потребителят с ник нейм Reddit Stickz587 сподели видеоклип от стаята „кошмар“, която той открил зад трапезарията. В публикацията си той пише: „Живея в тази къща от 5 години и никога не съм забелязал, че тайна врата води до малко складово помещение зад трапезарията.“ В клипа собственикът на къщата премества изкуствена стена в трапезарията си, след което издърпва някои от тухлите, за да разкрие дръжката на врата. След това завърта дръжката на вратата, която разкрива малко „отделение за съхранение на вещи“ зад стената, за което смята, че се е използвало за склад.

 Последователите на Reddit определиха помещението като „зловещо“, тъй като то е тъмно, с черни тухли и не е разкрито какво точно се помещава в него.

Коментар към публикацията гласи: „Ух, това е страховито.“

„Ако филмите са ме научили на нещо, то е че определено имате демон в къщата си“, шегува се друг.

ДЕ24 припомня новини, свързани с други интересни тайни стаи. Например кралицата има и много „тайни стаи“ в Бъкингамския дворец, включително закрит басейн и кино.

Съпругата на собственика пък създава зашеметяващ таен кът в библиотеката в спалнята си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *