Мъж отряза главата на бебенце и хукна да бяга по улицата с част от телцето му

42-годишен мъж нападна бебенце, отряза му главата и хукна да тича из улиците на руския град Астрахан с части от телцето му, съобщи Дейли мейл, цитиран от Петел.
Кошмарното престъпление станало точно след като освободили от психиатрията  42-годишния Михаил Елински. Той отишъл в дома на сестра си. Заварил 18-месечното бебе в кухнята, грабнал един нож и нападнал племенница си. След като я  наръгал, отделил главата от телцето й. С главата в ръце Михаил изскочил от къщата и почнал да крещи и да бяга по улицата, където станало  престъплението.
На място веднага пристигнала полиция. Въпреки заповедите да се спре на място и да се предаде на органите на реда, Михаил започнал да крещи, замахвал към униформените с ножа, с който убил бебето и накрая се опитал да уцели с него един от полицаите.
Тъй като мъжът бил изключително агресивен на полицаите с е наложило да стрелят по него. В тежко състояние психично болният мъж бил откаран в болница, където по-късно починал.
Проверка сочи, че точно преди освобождаването на Михаил от болницата за душевно болни, майката на 18-годишното момиченце е протестирала срещу излизането на убиеца. Като причина тя изтъкнала, че Михаил е изключително опасен, тъй като преди шест години той отнел живота на жена.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *