Съдът погали перверзник! 1239 непълнолетни момичета показаха голото си тяло на похотливия Павел, задоволявал сексуалните си желания

28-годишен мъж от Разлог се размина с осеммесечна условна присъда с тригодишен изпитателен срок и глоба от 5000 лева  за  създаване и представяне на порнографски материали със и пред малолетни и непълнолетни момичета. Наред с наказанието  мъжът е осъден да заплати и 6000 лева обезщетение за нанесени неимуществени вреди на жертвите си по предявените от родителите им граждански искове, както и направените разноски по досъдебното производство.

Павел Т. е подведен под наказателна отговорност за извършено престъпление по чл. 155а, ал. 2  и чл. 155б, ал. 1 от НК за това, че чрез използване на информационна технология склонявал лица, ненавършили 14 и 18 години,  да участват и да наблюдават действително похотливо показване. Деянието мъжът извършил чрез социалната мрежа Фейсбук, където имал няколко профила, като през един от тях  общувал с непълнолетни и малолетни момичета с цел да получи  от тях снимки или видео в реално време на  голото им тяло, за  да задоволява сексуалните си желания. За да постигне целта си, подсъдимият използвал различни заплахи срещу жертвите си. Тези, от които търсел голи снимки, заплашвал, че ще покаже на родителите им неща, които ги компрометират, а срещу тези, от които вече бил получил такива, че  ще ги разпространи в интернет пространството. От тях извергът искал повторно снимки или видео в реално време на голото им тяло.

Павел Т. е установен след сигнали на част от родителите, чиито деца споделили с тях за кореспонденцията си с него и исканията му впоследствие.  При претърсване на дома му е иззета компютърна система, в която се съдържали множество порнографски снимкови и видеоматериали. За профила във Фейсбук, посредством който е извършил деянието, е използвал снимка на момче. За период от около 5 месеца подсъдимият е  изпратил и получил покани до и от 1239 момичета от цялата страна на възраст между 7 и 13 години.

При постановяване на присъдата съдът е взел предвид смекчаващите вината обстоятелства – младата възраст към момента на извършване на деянието, чистото съдебно минало, съдействие на органите на разследваното и направените пълни самопризнания.

ИВА ГЕОРГИЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *