HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Мъчителна смърт! Брат на известна зъболекарка скочи от 5-ия етаж, след падането бил още жив, умира в линейката

38-годишен мъж скочи от покрива на 5-етажен блок в Харманли. Злощастният инцидент е станал на 29 март сутринта. Блокът се намира в кв. “Дружба” в Харманли, близо до бежанския център в града. Мъжът все още е бил жив при падането на земята, но е починал в линейката, на път за болницата.

Запознати разказаха, че това не е първият опит за самоубийство на загиналия. Преди това е имал два опита, и двата в Испания, съобщи дарик. Първият е бил предотвратен. Но при втория, въпреки четири часови разговори с психолози, харманлиецът е успял да скочи от жилищна сграда. След този случай той останал инвалид, ампутирана е била част от левия му крак.

Загиналият е живеел в блока, от който се е хвърлил. По думите на харманлийци той е с психически отклонения, с диагноза шизофрения. Сестра му е известна детска зъболекарка в Харманли.

Сигналът за мъж, качил се на покрива на блок в Харманли, е бил получен тази сутрин в 07.50 часа. Пристигнал е полицейски екип на мястото. Мъжът е отказал да разговаря с униформените. Повикан е психолог от дирекцията на полицията в Хасково, но мъжът е скочил, преди специалистът да пристигне.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *