HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Наближава най-важният ден в годината! Той е магически и помага за късмет и срещу зли сили

Идва най-важният ден в годината. Той е магически и помага за късмет и срещу зли сили! В този ден се сънуват пророчески сънища, пише zajenata.bg.

И този ден е 20-ти март 2017 година. Това е денят на пролетното равноденствие.

В най-важният ден в годината може да заредите талисманите си и да се пречистите от лоши сили.

Нощта срещу 20-ти март е пророческа, магнетична, приказна. В тази нощ ясновидци и екстрасенси съветват да се заредят талисмани и амулети.

Освен това може да се отървете от уроки, магии и проклятия. Както и да изтриете негативни родови програми. Да се изчистите от тях.

Това се случва точно в тази нощ, твърдят окултистите. Именно на 20- ти март денят става равен на нощта. Това е известно като пролетно равноденствие.

Денят е началото на новата астрологична година. Познат е още като световния ден на астрологията.

Не случайно хороскопите започва с зодия Овен. Именно този огнен знак започва царуването на зодиака. Денят е много специален и заради още нещо.

На 20-ти март се обновява световната енергия. През годината това се случва на няколко пъти, но на този мартенски ден обновяването е най-силно изразено.

Времето е интересно и с друго. В този ден на годината се случват още „чудеса”. Това е време на въодушевление и на подем. Освен това е период и на динамика.

Хората също са подвластни на това пролетно равноденствие. Тогава хората чувствате един емоционален подем. Чувстваме и невероятни промени в емоциите и чувствата си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *