Навиците, с които привличаме злото у дома

Негативната енергия влияе върху живота ви, дори и да не го приемате. Често ежедневните ни навици спомагат за нейното нахлуване в домовете ни и за злините, които непрестанно ни спохождат.

Ето как можете да се отървете от нея, и то за много кратко време. Фитнес уредите в спалнята за забранени. Тя трябва да се използва за почивка и уединение, а не за енергия за работа и физическа сила, която се изисква по време на тренировка.

Карането на статичен велосипед или работа с компютър и дори гледане на телевизия в спалнята унищожават мира, който е необходим за тази стая. Тук трябва да почивате, да спите, да не тренирате и да работите. Стари вестници, разхвърляни книги, мръсно пране, купчини играчки, дреболии по масата, всичко работи несъзнателно на емоционално ниво. Подреждайте дома си поне веднъж седмично, за да се почувствате облекчени и здрави.

Ако гардеробите ви са препълнени и не знаете кое къде се намира, това означава, че сутринта ще сте подложени на стрес, защото не знаете какво ще носите или къде да намерите това, което искате да носите. Изпразнете шкафовете, за да направите достатъчно място за дрехите, които действително ще носите. Когато купувате нови дрехи, имайте предвид следното: колкото бройки сте внесли, толкова трябва да изнесете. Празните стени не дават удовлетворение, а напротив.

Отделете време да запълните дома си с художествени творби, които да ви вдъхновяват и да ви правят щастливи. Ако нямате достатъчно пари, използвайте красиви плакати или тапети с интересен дизайн. Ако сте креативни, направете нещо свое. Създайте си навика да държите капака на тоалетната винаги затворен, когато не я използвате. Затваряйте и вратата на банята. Когато прозорците са чисти, тези около вас ще ви почитат и уважават. Когато са замъглени и мръсни, хората остават с лошо впечатление за вас.

Вратата, която скърца, от входната до тази на гардероба, винаги е знак, че сте инати. Няколко капки специално масло или восък, дори зехтинът, ще предотвратят скърцането на пантите. По този начин вие доказвате, че сте готови и отворени за нови възможности. Вашата кухня е сърцето на вашия дом. Когато не се използва, всички области от живота ви могат да страдат. Ако готвите повече у дома, със сигурност ще бъдете по-щастливи и по-здрави. Вашата входна врата е символ на вашия живот. Когато непрекъснато влизате в дома си през гаражната или от задната врата, за кратко време ще загубите целите в живота си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *