Навръх рождения си ден кресналията К. Десподов лобира за струмчанина Н. Бодуров в Австрия и подари 118 топки на децата на „Перун“, „Литекс“ и ЦСКА

Кресналията Кирил Десподов лобира за струмчанина Николай Бодуров в Австрия. Футболист номер 1 на България за 2018 г. под наем в „Щурм“ е подсказал на наставника Нестор Ел Маестро, че един от любимците му на „Армията“ е изпаднал в немилост в ЦСКА и през зимата може да бъде привлечен като свободен агент. „Говорихме с треньора, че трябва да го вземем при нас, щом има проблеми с настоящия си клуб. Той е уникален играч и заслужава да играе на високо ниво. Ще се радвам да се съберем отново заедно в един отбор”, заяви Десподов при завръщането си в родината за лагера на националния тим.

Самият Бодуров при раздялата на Ел Маестро с ЦСКА изчетка специалиста, че го чака голямо бъдеще в треньорската професия.

Навръх 23-ия си рожден ден К. Десподов изпълни обещанието си да дари с футболни топки трите школи с принос за възхода в кариерата му. Адресати на жеста му станаха „Перун“, „Литекс“ и ЦСКА, които изпроводиха свои таланти за връчването на подаръка. Нападателят раздаде 118 топки, колкото бяха гласувалите за него в анкетата за номер 1 у нас за миналата година. „Това е най-малкото, което мога да направя, за да се отблагодаря на отборите, които са ме изградили. Надявам се тези млади таланти да надминат мен и не само”, пожела националът на следовниците си.

СТОЙЧО СТОИЦОВ


С пристигането на родна земя националът зарадва талантите от трите школи, от които е тръгнала кариерата му

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *