НАГЪЛ ОБИР В КВ. „СТРУМСКО”! Благоевградски бизнесмен в среднощен кошмар, синът му го събуди с вик: „Татко, има крадец!”

Крадец проникна в къщата на благоевградския бизнесмен Димитър Кръстев и отмъкна злато и пари. Дръзкият обир е извършен в дома му в кв. „Струмско“ около 2:30 ч. през нощта, докато семейството му спи. Буден бил 18-годишният му син, който усетил, че има някого и събудил баща си с вик: „Татко, има крадец!”.

Ето какво разказа за среднощния кошмар 45-годишният бизнесмен: „Веднага скочих от леглото и хукнах по стълбите, но крадецът избяга. Дори не успях да го видя. Извиках полиция, но той беше свършил каквото трябва. Откраднал е от хола 110 лв. и  мои златни бижута, около 650 грама. Това, което се случи, е ужасно. Да влезе разбойник в къщата ти, докато спиш. Вмъкнал се е през прозореца на първия етаж, който е разбил с щанга, и се е качил на втория етаж, където живеем. Ами ако синът ми го беше срещнал… не ми се мисли какво можеше да стане. Семейството ми е стресирано. Решетки ли трябва да сложим на прозорците си, да станем затворници в собствения си дом, за да живеем спокойно?“, заяви бизнесменът и добави: „Много хора пострадаха, дано полицията да залови крадеца“.

Димитър Кръстев е собственик и управител на фирма „Дани-Н“ ЕООД, чиято основна дейност е продажбата на строителни материали и международен транспорт.

ТИНА ГЕОРГИЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *