HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Над 1000 души посрещнаха на крака Бойко Борисов в Спортната зала в Дупница

Над 1000 дупничани изпълниха Спортната зала в Дупница и посрещнаха на крака лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Той застана зад кандидат-депутатите от ГЕРБ в Кюстендилска област и пред събралите се граждани заяви: “Цяла Дупница знае какво беше и какво е сега, кои бяха лидерите на този град и къде са сега”.

Силния отбор на ГЕРБ представи кметът на Дупница инж. Методи Чимев. “Това е отборът, който ние всички трябва да подкрепим”, каза пред дупничани Чимев. На събитието бе водачът на листата Кирил Калфин, кандидатите от Дупница  Ивайло Константинов и Радослава Чеканска, както и останалите кандидати – Виктор Янев, Михаела Крумова, Мая Спасова, Марта Желязкова-Копанарска и Даниела Стоянова.

Ивайло Константинов обяви като свой основен приоритет връщането на младите в града. “За първи път държавата е икономически стабилна, за да позволи това да се случи. Независимо от истеричните крясъци на нашите опоненти, работата ни е да представим програмата си и да изпълним поетите ангажименти”, заяви Константинов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *