HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Над 20 електронни услуги предлага Общинска администрация-Разлог

С цел улеснение на жителите на общината са въведени над 20 вида електронни административни услуги. Те могат да се използват чрез сайта на Община Разлог www.razlog.bg, раздел Е-УСЛУГИ. Част от предоставяните услуги са за издаване на удостоверения от отдел „ТСУ“, Дирекция „Приходи“ и ЕСГРАОН. Освен това заявления могат да се подават по електронен път за всички видове услуги, предоставяни от държавната институция.

Община Разлог предоставя и комплексно обслужване, като при подаването на заявленията се посочватнаименованиетонаадминистративнатауслуга и органът, който е компетентендаиздадеадминистративнияакт; информацията и доказателственитесредства, коитотрябвадабъдатосигурени и изпратенидокомпетентнияорганоторганапо т.1 и др. Получаването на административния акт може да се осъществи по пощата, на посочения от клиента адрес. Заплащането също става по електронен път-чрез пост терминал и през всички клонове на Изипей /Easypay/.

Електронното обслужване в Община Разлог работи вече близо две години и е единствено в услуга и улесняване на жителите на града и населените места.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *