Над 70 семейства, живеещи в топцентъра на Благоевград, чакат от години асфалт за улицата

Над 70 семейства, живеещи в центъра на Благоевград, изпратиха поредна подписка до общинския съветник от „Партия на Зелените“ Андон Тодоров, в която сигнализират за лошото състояние на междублоковото пространство. Те молят съветника за съдействие за полагане на асфалт. Гражданите живеят на ул. „Тодор Александров“ № 58 и ул. „Ванюша Валчук“ № 1 и № 3.
„Уважаеми г-н Тодоров, преди 3 години по наша молба и с Ваше съдействие бе направена настилка с баластра пред блоковото пространство, което бе в много лошо състояние, за което Ви благодарим. Тогава в разговор с живущите казахте, че при възможност ще се положи асфалтово покритие. Това в момента е необходимо, тъй като при движение на МПС се вдига много прах и замърсява въздуха“, пишат в подписката хората.
„Това беше обещано да се случи още преди години в разговор с Андон Тодоров и тогавашния кандидат за кмет за втори мандат Атанас Камбитов“, припомнят живеещите на двете улици.
„Инициативата „Ти предложи! Кмете, направи!“ е много хубава, но според нас е закъсняла. Ние потърсихме общинския съветник Андон Тодоров, защото сме му гласували доверие и той е наш представител. Искаме чрез него да сигнализираме на кмета Атанас Камбитов за лошото състояние на междублоковото пространство в топцентъра на Благоевград. Надяваме се, че ще бъде направено, както се обеща преди няколко години“, обявиха съкварталците.
Към исканията им се присъединили и още семейства, които не успели да се подпишат в подписката навреме. Андон Тодоров внесе подписката с исканията в деловодството на Общинската администрация в Благоевград.
ИВАН ПЕТРОВ

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Петков

    Каква улица, какви пет лева, тоя е най-големият псевдо политик. Строи как и където може, а се прави на зелен….
    Посоченото място е вътрешен двор!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *