Наздравици на трапеза в партиен офис по време на пандемия

Купон за рождения ден на ромския лидер Ив. Тодоров-Иво Кавало в офиса на партията на Цв. Цветанов в Бобов дол взриви скандал, сред гостите и БСП съветникът Валери Радлев

Ромският лидер в Бобов дол Ивайло Тодоров-Иво Кавало вдигна купон за рождения си ден в офиса на „Републиканци за България” в Бобов дол, а появила се във Фейсбук снимка взриви скандал.

Ето и подробностите, които репортер на „Струма” научи за сбирката.

Ивайло Тодоров, който е ухажван от всички партии, особено по  време на избори, е празнувал 47-ия си рожден ден заедно със семейството си. Тъй като заведенията в общината са затворени заради пандемията, лидерът на партията на Цв. Цветанов в Бобов дол Милослав Методиев е приютил рожденика и гостите му в офиса на „Републиканци за България”. Тържеството е документирано със снимка, която бе разпростанена във Фейсбук и предизвика мощен скандал как по време на пандемия се вихри купон с алкохол в партийния офис на „Републиканци за България”. На снимката са разпознати роднини на Ивайло Тодоров, дългогодишния лидер на БСП, сега общински съветник, Валери Радлев и общинският съветник от “Зелените” в ОбС и лидер на “Републиканци за България”, борецът Милослав Методиев. Те са насядали един до друг на маса, без да спазват дистанция от 1,5 м, която е задължителна заради пандемията от Ковид-19.

Само преди дни емисари на Цв. Цветанов са били в офиса в Бобов дол да стиковат организацията за предстоящите парламентарни избори. Офисът се намира в помещение на бившата председателка на ОбС в Бобов дол от НДСВ Нели Карипова в центъра на града.

Репортер на “Струма” се опита да се свърже с Милослав Методиев, но телефонът му беше изключен.

Разбра се, че Валери Радлев е привикан в офиса на БСП от лидерката на партията Елеонора Христова да даде отговор пред съпартийците си защо е присъствал на тържество в централата на партията на Цв. Цветанов в Бобов дол.

Пред репортер на “Струма” той заяви: “Елеонора Христова е изнервена, че тя не е поканена. Иво ме покани и аз отидох, какво толкова е станало? Ресторантите сега не работят и Милослав Методиев му е разрешил там да се проведе тържеството. Останах до 22,00 ч. и си тръгнах. Иво е поканил и кметицата Елза Величкова, Красимир Чаврагански, общински съветник и бивш председател на ОбС, зам. председателя на ОбС Костадин Динев, но те не дойдоха. Каква сметка ще ми държат от БСП? Аз съм отишъл на частно парти”, заяви В. Радлев.

Негови съпартийци издадоха, че преди два дни В. Радлев е бил на “Позитано” за среща с Корнелия Нинова, като разговорът е бил около бъдещите избори и е коментирано, че ако БСП спечели предстоящия вот за народни представители, В. Радлев да бъде фаворитът на БСП за областен управител на Кюстендилска област.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *