Назначиха ветеринаря на Червен брег и Дяково д-р Б. Борисов на мястото на уволнения от Агенцията по храните д-р П. Дангов

Д-р Борис Орлинов Борисов е назначен на мястото на уволнения от Агенцията по безопасност на храните в Кюстендил д-р Първан Дангов. Д-р Борисов е започнал работа като експерт на 3 януари и ще отговаря за района на Сапарева баня, като работното му място е във ветеринарната лечебница в Дупница. Той е назначен след конкурс, на който бил единствен кандидат. Преди това д-р Борисов е имал частна практика и е обслужвал селата Дяково и Червен брег в община Дупница.

Както “Струма” писа, д-р Дангов беше уволнен след серия опозиционни изказвания пред медиите. Той даде пресконференция срещу управляващите в Дупница през работно време, за което беше наказан с понижение в ранг и намаляване на заплатата му като ветеринарен експерт към Агенцията по храните в Кюстендил. Дангов беше обвинен и че се е опитал да открадне прасета, който задържал на пазара в Дупница без документи за произход и билет за превоз, но това не беше доказано.

В момента д-р П. Дангов работи в частния си кабинет, който беше затворил, докато работеше в Агенцията по храните в Кюстендил.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *