НАЗРЯВА СКАНДАЛ В ЛАГЕРА НА ОРЛЕТАТА! Наставникът М. Радуканов с обвинение към клубния лекар: Д. Младенов не е лекуван правилно

Скандал по оста Милен Радуканов – д-р Филип Богдански назрява в лагера на орлетата, след като пиринският наставник набеди клубния лекар за грешна диагноза с потърпевш голмайстора на отбора Даниел Младенов. Кюстендилецът пропусна последните няколко мача и отключи болната тема за късата резервна скамейка, от която постоянно се оплаква старшията.

„Контузията на Дани Младенов е много по-сериозна. Досега сме го лекували неправилно и лечението му трябва да започне отначало”, изстреля обвинението видинчанинът след петъчния спаринг с „Витоша“, след който отпусна на подопечните си два дни почивка, за да им даде възможност да гласуват по родните си места в парламентарните избори.

„Не сме коментирали темата, но Радуканов вероятно визира нашия доктор, тъй като друг не е преглеждал Младенов”, поясни шефът на клуба Венко Попов.

Словакът Кристиан Кострна е другият основен футболист, който е под сериозна въпросителна за домакинството срещу „Нефтохимик“ в петък. Най-вероятно на крака за двубоя с бургазлии ще бъдат вдигнати Орлин Старокин и Станислав Костов, които допълваха карето играчи, получили почивка в проверката с хората на Костадин Ангелов-Лаптопа.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *