Найден Пелов, мениджър „Търговски отдел“ на Брейн Сторм Консулт: Умението да персонифицираш услугата спрямо конкретния клиент е в основата на нашия търговски успех

– С какво се отличава Брейн Сторм Консулт от останалите финансово-счетоводни къщи в страната?

 

– През годините портфолиото на Брейн Сторм Консулт непрекъснато се развива, така че в момента компанията да предлага пълен кръг от бизнес услуги – от счетоводното отчитане, бизнес консултирането и финансовия одит до разработването на бизнес софтуер.

Индивидуалният подход към всеки един клиент, качеството и контролът върху една услуга са перфектното съчетание, което откроява Брейн Сторм Консулт от останалите счетоводни къщи.

– Колко „търговски“ усилия трябва да се положат за спечелването на един нов клиент?

– Усилията, които полагаме не са само „търговски“, а чисто човешки, защото всеки бъдещ клиент има нужда от допълнителна стойност на услугата, която предлагаме, или успешно разрешаване на трудна ситуация. Основната задача на търговците в Брейн Сторм Консулт е да разберат истинската нужда на клиента и да я остойностят по начин, който да е печеливш и за двете страни.

– Брейн Сторм Консулт разработва собствен Финансово-счетоводен софтуер Мираж SQL, който има над 20-годишна история? Как се развива българският пазар на бизнес софтуер в момента и как влияят новите технологии?

– ФСС Мираж SQL освен с дългогодишна история може да се похвали и с доста иновативни събития покрай него. Софтуерът е първият счетоводен програмен продукт в страната, работещ изцяло на WINDOWS, а не на DOS. Стремежът ни е той да бъде отворена система, която да се адаптира към всякакъв бизнес модел и да обхваща по-широк диапазон на нуждите на клиента. Съвременните технологии изискват всички софтуери да работят онлайн, независимо като уеб приложения, мобилни приложения или като облачна услуга.

Технологиите като machinelearning и AI – изкуствен интелект тепърва ще навлизат в пазара на бизнес софтуерите.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *