Най-важното пророчество на великия феномен на нашето време! Идва незапомнено сурова зима в началото на 2018 г. и нов Христос в края ѝ

Очаква ни много студена зима и идване на Исус Христос за Земята през 2018 г. Това е предсказал прочутият американски ясновидец Едгар Кейси, съобщава esoreiter.ru, цитиран от Блиц.

Ще има рекордно ниски температури в САЩ обилни снеговалежи и огромни преспи. снегонавявания. Според американския ясновидец, известен с прозвището “Спящия пророк”, защото в състояние на транс, напомнящо сън, е правел предсказания, американците от едноетажната Америка, които живеят в сглобяеми къщи с леки конструкции, ще бъдат изправени пред голямо изпитание. Макар че е починал в далечната 1945 г., феноменът е предсказал какво ще се случи през 2018-та. В края на идната година, според Кейси хората ще започнат да усвояват телепатията и до 2028 г. ще се окаже, че технически средства за свръзка включително и мобилните мобилните телефони ще са ненужни.

През 2018-та ще се появи отново и Исус Христос, но в образа на 9-годишно момче, което ще лекува всички болести само с поставяне на ръка на болното място. Името му бързо ще се разнесе по целия свят. Момчето месия ще бъде признат от всички църкви по света. Човечеството го чака духовно прераждане.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *