HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Най-големите лъжи, които изричат жените и мъжете

Три четвърти от поданиците на Нейно Величество лъжат своите партньори, като най-често срещаната неистина е “Слушам те!”, пише в. “Дейли мирър”.

Десет процента от британците редовно прибягват до опашати небивалици, като този навик е по-често срещан сред мъжете, отколкото сред жените. Най често представителите на силния пол излизат с лъжите: “Изпих само едно питие!” и “Не прочетох есемеса ти!”, “Задните ти части не изглеждат големи в този тоалет”.

Дамите пък най-често послъгвали, твърдейки “Получих оргазъм!“. Проучването обхванало 2000 пълнолетни британци и било поръчано от телевизия “Върджин”. Една четвърт от анкетираните не се доверявали напълно на казаното от настоящите им партньори.

Британците често сами признават, че послъгват без смущение и казват средно по 10 лъжи на ден – микс от “невинни, бели лъжи” и от доста по-сериозни изкривявания на истината. Други често срещани послъгвания се оказвали :”Не съм в лошо настроение” и “Харесвам как готвиш!”. 15 на сто от лъжците потвърдили, че използвали неистини, за да стартират нова връзка.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *