Най-големите тайни на мъжете, които пазят от жените, които обичат

Всеки има своите малки тайни. Обикновено се смята, че женското сърце е дълбоко море от тайни, но се оказва, че и мъжете имат доста за криене от жените, които обичат. Те невинаги ще ви кажат всичко открито и честно, просто защото отношенията могат да станат твърде обтегнати, ако всеки от партньорите открие себе си и мислите си изцяло. Истинско предизвикателство е да разгадаем напълно партньора си, дори да го познаваме добре. Понякога не е и нужно.

И все пак, ето някои от най-често пазените от мъжете тайни, които не биха разкрили пред жените, които обичат.

Какво мисли наистина за тялото ви

Възприятието за тялото е деликатен въпрос, който тормози не само жените, но и мъжете. Всеки има своите притеснения за частите от тялото си, които не харесва, заради които има комплекс или изпитва срам. Ако партньорът ви ви обича наистина, никога няма да си позволи да ви каже какво наистина мисли за тялото ви, а ще ви повтаря, че сте красива и прекрасна, каквато сте. Но това не е задължително да е истина.

Семейни драми и проблеми в работата

Мъжете много често са твърде горди, за да споделят до най-малките подробности, когато имат трудности в работата или с родителите си. Те рядко ще ви информират подробно за всички неразбирателства с приятели или колеги, които имат.

Те крият ранимостта си

Партньорът ви надали лесно ще допусне да разберете, че е раним почти колкото вас. Мъжете в дълбоката си същност не са по-различни от жените. Те също изпитват страхове, несигурности, емоции, които всячески се опитват да прикрият заради стереотипите, свързани с мъжката сила. Под повърхността обаче партньорът ви със сигурност изпитва емоционални трудности, като вас, просто не го изразява.

Няма да сподели, че е бил зарязан или излъган в предишна връзка

Никой не обича да споделя, че е бил изоставен. Мъжете са особено горди и чувствителни на тази тема и най-вероятно няма да ви го признаят, поне не и в началото на връзката ви, за да не изглеждат жалки във вашите очи.

Че е привлечен от ваша приятелка или роднина

Мъжът, който е с вас и ви обича, има връзка с вас, все пак е живо същество и понякога може да изпита влечение към ваша приятелка или роднина. Това е напълно нормално и не означава, че не обича вас или че иска да ви изневери. Това обаче ще си остане неговата малка тайна.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *