Най-доброто за твоя под!

Време е за ремонт! Новият магазин на “Паркетен Свят” в Благоевград Ви очаква! Повече от 20 години “Паркетен Свят” е водещ представител за България на едни от най-реномираните производители на ламиниран, трислоен, класически паркет и винилови настилки. Продавач-консултантите на марката предлагат най-доброто клиентско изживяване, с разнообразни решения и съвети за подови настилки, посветени на класическите стилове, романтичните винтидж и бохо шик, достигащи до Ориента и съобразени изцяло с най-новите тенденции в интериора.


В новооткрития ни магазин в Благоевград ще намерите качествен трислоен паркет от утвърдени немски производители като Tarkett, Haro, Karelia, както и нужните консумативи и аксесоари за тях. Предлагат се всички видове паркет – естествен, трислоен и екзотичен. Магазинът разполага с различни декори ламиниран паркет на марките Quickstep, Tarkett, Kaindl, Haro, Egger, Kronospan, Camsan, Dukatti, като всички продукти са налични на склад, и се предлагат с бърза доставка.


Повече информация и контакти може да намерите в новия ни магазин за ламиниран паркет в Благоевград на бул. “Св. Димитър Солунски” №16 или в официалната страница на фирмата, която разполага с онлайн магазин, в който може да получите качествено обслужване от квалифицирани продавач-консултанти и монтажисти, а всяка поръчка над 299 лв. е с безплатна доставка.

www.parketensviat.com

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *