Най-лошите коледни подаръци за жена според зодията й

Избирането на перфектния коледен подарък може да се окаже много трудна задача, особено ако дамата, за която търсите, си има всичко или пък е капризна. И макар да си мислите, че традиционните подаръци са идеален вариант за „отбиване на номера“, помислете пак. Ето кои са най-лошите неща, които бихте могли да подарите на всяка зодия.

Овен – гифт карта

Жената, родена под знака на Овен, би предпочела да получи билети за концерт, кино или спа процедура. С две думи, някакво изживяване, на което можете да се насладите заедно.

Телец – сет с козметика

Сещате се за какво говорим – кошници или готови комплекти с душ гел, лосион за тяло и дезодорант, например. Ако все пак сте твърдо решени да подарите нещо в този стил, по-добре изберете селекция от деликатеси, шоколади или просто нещо вкусно.

Близнаци – бельо

Секси бельо, което си мислите, че е наистина страхотно попадение, определено не е мечтаният подарък на Близнаците. Жените от този знак по-скоро биха се зарадвали, ако под елхата намерят нещо топло и уютно, което може да се носи в зимното време – дебели чорапи, забавни пантофи или огромен шал.

Рак – спортен екип

Всички тематични подаръци, които намекват за фитнес или упражнения, ще накарат Раците да се чудят дали не криете някакво послание. Дори да тренира редовно, тази дама по-скоро би се усъмнила в теглото и добрата си форма, виждайки такъв подарък. Заложете на абонамент за любимо списание или кутия с козметични продукти.

Лъв – пари в брой

Една истинска Лъвица наистина би се обидила на такъв „подарък“. Колкото и добри да са намеренията ви, тя би предпочела да я изведете на хубава вечеря и да похарчите парите там.

Дева – уреди за дома

Може би си мислите, че ютиите и тиганите са готина идея, която рано или късно влиза в употреба. Девата обаче търси индивидуално отношение и по-скоро би се зарадвала на бутилка от любимото си червено вино и персонализирана чаша.

Везни – коледен сувенир

Може би си мислите за сладурски свещник със снежен човек или фигурка на Дядо Коледа. Е, това определено е лош избор! Везните биха се зарадвали на нещо, което не е „сезонно“ – топла пижама или стилен пуловер.

Скорпион – книга

Книгите са страхотен подарък, но не за всеки човек. Скорпионите са доста взискателни, не четат какво да е и биха оценили подобен подарък, само ако е първо издание на любим автор, нещо с автограф и посвещение или от сорта.

Стрелец – свещ

Може би това е последната зодия, която би оценила вещ, свързана с домашния уют. Стрелците обичат екстремни преживявания и хубави пътешествия. Ако сте с ограничен бюджет, заложете на книга тип „100-те най-добри места за гмуркане, разходка“ и т.н.

Козирог – цвете

Не че не обичат цветя, напротив, просто не знаят как да се грижат за тях, а пък готовите букети ще увяхнат след седмица. Заложете на готин тефтер или планер, защото Козирозите винаги имат стриктни графици и много задачи.

Водолей – ваучер за процедура

Подарък без персонализирано съобщение е като шамар в лицето на Водолея. Те обичат да усещат, че сте мислили за тях, избирайки подаръка, а не е просто опит за отбиване на номера. Надпишете им красива картичка или им подарете ръчно направена топка за елха!

Риби – парфюм

Рибите биха се зарадвали, ако намерят под елхата колие с послание от вас, гравирано върху украшението или пък с техния зодиакален камък.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *