Най-малкият син на Берлускони стяга сватба

Луиджи Берлускони, най-малкият син на бившия премиер Силвио Берлускони и “историческата годеница” Федерика Фумагали най-накрая са решили да се оженят. Очаква се фантастичната церемония да е през есента.

След почти десет години годеж, Луиджи Берлускони и Федерика Фумагали оповестиха намерението си в Милано. Знак, че наистина са решили да се оженят е фактът, че са определили дата и тя е есента. Всъщност, те трябваше да се оженят още това лято, но с обстоятелствата около пандемията предпочетоха да отложат съдбовното “да” с няколко месеца.

Луиджи Берлускони е на 32 години и се занимава с финанси. Федерика Фумагали е с година по-млада от него и работи в сферата на връзките с обществеността. Запознават се съвсем млади, когато и двамата са студенти в университета Бокони, но едва сега са готови за голямата стъпка През годините преживяват множество възходи и падения на отношенията си, предаде БГНЕС.

В крайна сметка любовта триумфира. След предложението за брак на Коледа миналата година всичко е отложено заради положението в Италия, породено от пандемията. След публикациите имат шест месеца, за да организират сватбата, но добре информирани източници твърдят, че тя ще е факт до Коледа.

Силният момент на двойката, колкото и невероятно да звучи, е тяхната дискретност. Луиджи Берлускони със сигурност е най-малко привличащ внимание в семейството на татко Силвио Берлускони и мама Вероника Ларио. Има само едно интервю в раздел Стил на “Кориере делла Сера” когато е 19 годишен. След това никакви изяви повече. Федерика Фумагали също е твърде дискретна : кариерата и е в сферата на комуникациите и организация на събития, но почти никога не се появява публично. Обикновено хората с нейната работа търсят начин да се появят редом с известни личности. Не и тя. Занимава се с имиджа на редица знаменитости, но никога не изпъква, нито говори за това.

Сега са се запътили с големи крачки към големия ден, който се очертава точно толкова дискретен, колкото са и младоженците. Този път, все пак, ще й се наложи да публикува някоя снимка.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *