Най-мощното слънчево затъмнение от 250 години започва на 26 декември, тези зодии да внимават

На 26 декември 2019 г. се очаква слънчево затъмнение, което според астролозите ще бъде най-важното събитие за целия месец, още повече, че то е най-мощното през последните 250 години, съобщават световните издания.

Слънчевото затъмнение може да се наблюдава в 7:18 ч. сутринта на 26 декември. Именно от това събитие и започва понататъшната серия от затъмнения, които ще приключат едва в средата на януари.

Слънчевото затъмнение ще може да бъде видяно в Индия, Саудитска Арабия, Суматра и Калимантан. 

Астролози казват, че трябва да очакваме пълно рестартиране на всички процеси. Особено внимателни трябва да бъдат тези хора, които са родени под знака на Рак, Везни, Овен и Козирог.

По време на слънчевото затъмнение не трябва да има караници с близки, както и не трябва да се започват важни неща.

Не забравяйте за семейството си, като от друга страна не е необходимо да бъдете прекалено активни. Струва си да спестите силите, които скоро могат да ви потрябват. Препоръчително е да не се отправяте на дълго пътуване и да не извършвате големи покупки.

В същото време, по време на слънчевото затъмнение трябва да се погрижите за здравето си. По-специално, обърнете внимание на емоционалното си състояние и направете всичко възможно, за да отдъхнете душевно.

По-добре е да прочетете интересна книга или да гледате филм, да се наспите, да прекарате време с близките и приятелите си.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *