Най-пресният международник М. Максимов от Сандански командирован в Малта

Най-пресният наш междунардник Мирослав Максимов е командирован от европейската централа в Малта за приятелската среща между местните национали и Гибралтар тази вечер на стадион „Та Али“, близо до столицата Ла Валета. Синът на бившия професионален арбитър Максим Иванов е един от асистентите на главния съдия Никола Попов, другият лайсмен в бригадата е Мартин Венев, а наряд за четвърти път получи представителят на дмакините Матю де Габриеле. Миналата седмица с отлични оценки от евроангажиментите си се завърнаха петричанинът Ивайло Стоянов и кумът му Георги Кабаков.

В България пък не спират скандалите около съдийството в родния елит. През уикенда мача между „Етър“ и ЦСКА опорочиха пловдивчанинът Владимир Вълков и помощникът му Георги Стамболджиев, който пусна изравнителния гол на армейците за 2:2 от засада дълбоко в добавеното време. В хода на двубоя Вълков направи куп други безобразия и тръгна на компенсации в края, за да добута срещата поне до хикс.

Само преди броени дни ръководството на БФС излезе с остра позиция срещу представянето на реферите от началото на сезона и предупреди, че трябва да си понесат последствията. По този повод Съдийската комисия свика извънредно заседание в четвъртък, когато се очаква грешниците да си получат дължимото.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *