Най-секси чертата на всяка зодия

Когато говорим за привличане, любовни и сексуални взаимоотношения, всяка зодия има определени характеристики, с които изпъква. Коя е най-секси чертата на всяка зодия, с която печели другите?

Овен

Представителите на зодия Овен са много независими, което е особено привлекателно за техните партньори. Овенът има вътрешна сила и самоувереност, които се трансформират в топлина и отдаване в спалнята. Овните не се страхуват от царуването и от това да получат и дават всичко нужно в интимен план.

Телец

Телците са уверени и притежават тиха сила, които привличат другите и ги правят център на вниманието, където и да отидат. Не е изненада, че Телците се обграждат с ухажори без да правят нищо в тази посока. Увереността на Телецът е причина и той да няма задръжки в спалнята.

Близнаци

Близнаците обичат да се правят на недостъпни, карайки другите да полагат усилия, за да ги спечелят. Играта на „котка и мишка“ се харесва на представителите на зодия Близнаци, създава в тях натрупване на очакване, което гарантира горещи сексуални изживявания. Близнаците са особено привлекателни, защото знаят стойността си и не молят за внимание.

Рак

Раците са безгрижни и със свободолюбив дух, което е особено секси за другите. Интересното при хората с тази зодия обаче е, че са непредсказуеми – в един момент могат да бъдат хладни, а в другия – приятно спонтанни. Това държи другите в напрежение и честно казано действа като магнит за тях.

Лъв

Представителите на зодия Лъв обичат интимността и отношенията, които са емоционално заредени и специални. Самите Лъвове смятат себе си за запомнящи се личности и държат техните партньори да бъдат също такива. Скучните хора просто не са по вкуса на Лъва.

Дева

Девите имат диво въображение, макар да изглеждат срамежливи и праволинейни. Представителите на зодия Дева притежават потенциала да разгърнат много идеи и интимни мисли, когато някой ги опознае по-добре. Вашето въображение може да бъде видяно в очите ви.

Везни

Везните могат да са великолепни, но печелят другите най-вече със своя чар да говорят прекрасно. Тяхната най-секси черта е съблазнителният и примамлив начин, по който говорят. В съчетание с физическите дадености на Везните, силата на думите им определено впечатляват останалите.

Скорпион

Най-секси качеството на един Скорпион е неговата мистериозна личност, която кара другите да искат още и още. Представителите на зодия Скорпион могат да бъдат и малко диви понякога, което е интригуващо и също им осигурява голям брой ухажори.

Стрелец

Стрелците са привлекателни, защото носят в себе си енергия и желание да опитват нови неща. Това ги прави особено интересни за другите, защото със сигурност с тях няма да бъде скучно – нито в спалнята, нито извън нея.

Козирог

Хората със зодия Козирог са най-практичните от зодиака. Тяхната сериозност може да бъде като магнит за другите. В спалнята пък Козирозите искат и дават интимност без излишъци. Те определено могат да предложат запомнящи се преживявания на четири очи.

Водолей

Хората със зодия Водолей имат любопитен ум, който винаги търси истината и поставя под въпрос нещата. Това ги прави особено интригуващи личности за другите, които искат да разберат техните мисли. Водолеите „награждават“ истинността на другите, като ги предразполагат да споделят желанията си с увереност. А това определено е облекчаващо и секси качество.

Риби

Забавната и креативна природа на Рибите определено привлича останалите. Хората със зодия Риби умеят да се адаптират към всяка ситуация, което впечатлява другите. В интимен план креативността им също е особено почитана, защото те не се притесняват да опитват нови неща в леглото.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *