Най-усмихнатите ученици и учители на НПГ заслужиха награди – вкусни торти

Най-усмихнатите ученици и учители на Неврокопската професионална гимназия „Димитър Талев” заслужиха награди – вкусни торти. Припомняме, че НПГ стартира учебната година с много настроение и „предизвикателство“ към 720-те си ученици и преподавателите им. От  училището обявиха конкурс за най-забавна, слънчева и усмихната снимка на клас, група или индивидуална. За целта те трябваше да запечатат прекрасните си усмивки от първия учебен ден и да ги поставят в специална рамка, изработена от старши учителя по теоретично обучение Соня Воденова.

„Идеята е да създадем настроение сред учениците, да разберат, че освен да учат, могат и да се забавляват, и да приемат училището като свой втори дом“, сподели по повод на конкурса директорът на НПГ Мария Георгиева.

Снимките бяха качени на електронната страница на училището, където броят на лайковете определи победителите. След оспорвана надпревара първото място със събрани над 700 харесвания заслужиха новопостъпилите ученици от паралелката по „Икономическа информатика” от 8 „а” с класен ръководител Мария Москова. Втори с над 500 лайка са деветокласниците от специалност „Организация на туризма и свободното време” с класен Славена Рускова, а на  трето място са учителите по физическо възпитание и спорт Златина Венова, Илия Павлов и колегата им по история Тома Балтов.

Победителите бяха отличени с торти – по-голяма, по-малка и най-малка, в зависимост от класирането.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *