Нападател духна от Симитли към Сандански в последния час

Несъмнено „Вихрен” направи най-гръмката селекция на ниво трета лига през лятото и сега дойде моментът да бъде оправдана нейната целесъобразност. Въпреки че тиражираното привличане на дупничанина Еньо Кръстовчев така и не се случи, вчера стана ясно, че в последния момент санданчани все пак са успели да си осигурят услугите на опитен таран в лицето на Борислав Хазуров, който духна от „Септември” /Сим/.

Имената на Даниел Златков, Атанас Чепилов, Димитър Петков-Макето в комплект с тези на вратаря Стефано Кунчев, капитана Валери Георгиев и Александър Якимов са белег за сериозна класа и амбиции за предстоящото първенство.

Новоназначеният старши треньор Атанас Ласков, който пое отбора малко след като футболната власт отиде в ръцете на главния селекционел Георги Бачев, вчера бе умерен в очакванията си за увертюрния сблъсък с „Марек”: “Надявам се да потеглим успешно. Наистина привлякохме популярни в родния футбол имена, но да не забравяме, че практически сме нов отбор. Преди месец започнахме с 15-ина млади състезатели и постепенно набираме скорост. Някои от футболистите ни за първи път ще играят заедно в официален мач, това също трябва да се има предвид”, застрахова се Ласков.

Той няма да може да разчита на младия централен защитник Стоян Манолски, който бе наказан за два мача в последния кръг на миналото първенство. Крилото Петър Дънгов продължава да лекува контузия, заради която пропусна цялата лятна подготовка. Аут е Дани Харизанов, който се възстановява от операция.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *