Нападател от Сатовча свали гарда на „Перун“ с гол в 20-та секунда

Гол в 20-та секунда на нападателя Владимир Каптиев от Сатовча свали гарда на „Перун“ срещу „Спортист“ /Своге/, който си тръгна с класическа победа от Кресна. Огромна заслуга за откриването на резултата имаше Даниел Васев, който навърза половината отбор на съперника след изпълнението на центъра и сервира топката на Каптиев. Светкавичното попадение в мрежата на Атанас Тъпигьозов внесе допълнително спокойствие в и без това по-опитния футболен тим на шоколадите, а домакините не можаха да намерят себе си до края на мача. В 57-та мин. шоколадите получиха право да изпълнят фаул в централната зона. От пейката на „Перун“ поискаха в този момент да извършат смяна, но санданският рефер Йордан Воденичаров-Зелето не уважи желанието им и даде знак играта да продължи. Последва пас към Д. Васев, който напредна необезпокояван и свари неподготвен юношата на „Пирин 2001“ Ат. Тъпигьозов с удар от около 35 метра – 2:0. Избраниците на благоевградския наставник Атанас Николов опитаха да стигнат до нещо по-сериозно пред стража Станислав Димитров, но вместо това получиха още едно попадение в добавеното време на мача. Негов автор отново бе Вл. Каптиев.

„Не ми се говори след такава загуба. Практически играхме без халфова линия. Какво да кажа, след като получаваме гол още в първата минута, а после ни вкарват от 35 метра“, коментира Ат. Николов.

„ПЕРУН“: Тъпигьозов, Кепов, Станчев, Крушовски /65-Д. Ангелов/, Марков, Костадинов, Бл. Ангелов, Ив. Иванов /57-Харалампиев/, Богоев, Ив. Георгиев /78-Топузов/, Маламов.

ИВАН ДИМИТРОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *