Напук на Ковид-19 и снега започна санирането на офисите и съблекалните на стадион „Христо Ботев“

Напук на Ковид-19 и падналия в началото на седмицата сняг започна санирането на офисите и съблекалните на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград. Необходимите материали бяха доставени на „Дъбравска“ 1 и работата по външната изолация на административната сграда в дома на орлетата кипи с пълна сила.

Същевременно феновете не спират да коментират забежката във време на пандемия на френските легионери Глоар и Била Антонио. Най-горещата дискусия се разрази около казуса със или без разрешение са си заминали двамата футболисти и 14-дневната карантина, която ги очаква при евентуалното им завръщане в областния център на Пиринско. Очертаващото се отсъствие на съфамилниците за старта на миниподготовката след паузата ще доведе до допълнителното им изоставане в кондицията, което няма как да се нрави на треньорския щаб. По тази причина немалка част от запалянковците прогнозират, че Глоар и Била нямат никакво намерение да се връщат.

От клуба все още няма потвърждение на думите на ирландския полузащитник Конър Хендерсън, че французите са имали разрешение да отпътуват.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *